Hanna Jervelind

Students

Hanna Jervelind

hannah [dot] benedicta [at] gmail [dot] com

BRING BACK NATURE

Trots att landsbygden stadigt avfolkas, längtar stadsmänniskorna alltjämt ut i Naturen, den vilda och den fria – ursprunget. En skogspromenad, en segeltur, eller rentav en längre resa till någon exotisk plats, tycks alla fylla ett undertryckt men grundläggande behov; en injektion av naturen och vi upplever återigen balans i tillvaron. Varför måste vi förflytta oss för att kunna omfamna det vilda? Uppdelningen mellan natur och stad, det vilda och det civiliserade, kaos och ordning, existerar bara i våra egna huvuden. Naturen finns överallt. Bring Back Nature är en kollektion av bordstextil med fyra olika ytor/mönster. Alla är utförda på vitt linnetyg, med en blandning av kontrollerade och okontrollerade metoder.

DAG & NATT

Olika människor, olika atmosfärer, olika sinnestillstånd. Dag och Natt är en mönsterkrock, som med sina kontraster och sitt samspel ska öppna upp för olikheter och gestalta de olika konceptet som avlöser varandra under ett dygn på Beebar. Från lunch till lounge till klubbstämning. Natt breder ut sig i mitten av lokalen, runt baren, med trängsel, dans och mingel. Färgat betonggolv och färg i taket skapar en rumslig enhet tillsammans med mönstret och förstärker rummets intensitet. I rummets båda ändar övergår Natt till Dag som kontrasterar med ett ljust och lätt uttryck. Här finns plats för en lugnare miljö.

SUPERPEPP

Orka igenom dagen med hjältarna vid din sida! En mobil att dedikera till sina personliga förebilder eller favoritmänniskor, och placera där man som mest behöver den, exempelvis på sin arbetsplats.