Öppet Hus

Nyfiken på HDK? Fredagen den 24 november 2017 är du välkommen att besöka HDK i Göteborg.

Vi bjuder på ett digert program där vi bland annat presenterar alla våra utbildningar (design, konsthantverk och lärarutbildning i bild och slöjd), både de som ges i Göteborg och de som ges på Steneby i Dals Långed. Vi berättar även om hur antagningen går till och vilka arbetsprover som krävs.

Studenter ger guidade visningar av huset på Kristinelundsgatan. Våra verkstäder kommer att vara öppna och man kan träffa studenter, lärare och övrig personal som är på plats för att svara på frågor!

Öppet hus ingår i OPEN WEEK - Gothenburg Design Festival 2017 - en vecka fylld med utställningar, workshops, events och andra aktiviteter.
Ta del av programmet för OPEN WEEK inklusive Öppet hus.

Kom!

Tid: kl 11-18, 24 november 2017
Plats: Kristinelundsgatan 6-8, Göteborg

Fler konstnärliga utbildningar! Akademin Valand  har också öppet 24 november.