Press

Press

Här har vi samlat information riktad speciellt till dig som är journalist. Här hittar du bland annat pressmeddelanden och pressbilder.

Du hittar information om HDK och våra utbildningar på andra delar av hemsidan. Där kan du också se exempel på våra studenters portfolios eller presentationer av vår personal, alumner och olika typer av samarbeten samt läsa våra nyhetsbrev. Du kan också se exempel på vem som varit här som gästföreläsare/lärare och ta del av publikationer av HDK:s personal.

Är du journalist och vill hålla dig uppdaterad om kommande utställningar, föreläsningar och arrangemang på HDK?

Anmäl dig till HDK:s sändlista för pressmeddelanden och/eller nyhetsbrev genom att maila till mig.

Vill du intervjua studenter, personal eller få tips om personer att kontakta inom HDK:s ämnesområden?

Kontakta mig, så hjälper jag dig gärna vidare.

Saknar du något på vår hemsida?

Hör gärna av dig.

Kontakta mig: