Samtidskonsten som läromedel, fördjupning, 7,5 hp ÖPPEN för sen anmälan

Fristående kurser

Samtidskonsten som läromedel, fördjupning, 7,5 hp ÖPPEN för sen anmälan

Foto Lo Caidahl

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att vidga din förståelse för konstkontext och samtidskultur och som är intresserade av att få förutsättningar att använda samtidskonstens uttryck och förhållningssätt som metoder i lärande situationer.

Kursen består av föreläsningar och seminarier, ett praktiskt konstnärligt moment i grupp samt en individuell reflektion i form av en essä.  Kursen välkomnar dig som är yrkesverksam pedagog eller studerar vid Lärarprogrammet, oavsett inriktning. Du kan också vara verksam inom andra områden inom kulturfältet som konstnär, kulturarbetare eller kultursekreterare.

Kursplan

Förkunskapskrav:
För tillträde till kursen krävs att du har grundläggande behörighet för högskolestudier och har genomfört grundkursen Samtidskonst som läromedel, 7,5 högskolepoäng eller har dokumenterade kunskaper som kan bedömas som likvärdiga.

Kursen ges på kvällstid under perioden 19 januari - 7 juni, 2012.

Ansökan
Ansökan sker via antagning.se under perioden 15 september - 17 oktober. Anmälan stängd.

Kursen har anmälningskod GU-25015.
Klicka här för att komma direkt till antagning.se

Har du frågor om kursen kontakta Magnus Bernvik magnus.bernvik@hdk.gu.se