Gravitation

Utställningar

Gravitation

Mac Johansson ur "Gravitation"

Förstaårsstudenter på masterutbildningen i konsthantverk ställer ut på Galleri Oro på tema gravitation.

Arbetet med utställningen ingår i den sex veckor långa kurs som inleder läsåret för de nya masterstudenterna på textil-, keramik- och smyckekonst. Det egna konstnärligt arbete har ställts i relation till begreppet gravitation med gruppdiskussioner, genomgångar och handledning som redskap i den konstnärliga processen.

Utställningen är den första tillsammans och en möjlighet att som grupp möta en publik. Det givna temat fungerar som en gemensam
nämnare att samlas och mötas kring.

"Weigh in" - ett verk som tillsammans med besökarna skapas under hela den tid som utställningen pågår med start på vernissaget  den 18 oktober kl 17.00!

Kom och se utställningen på Galleri Oro!

Medverkande:
Christina Brandström, Mercedesz Dekleva, Lo Eklöw, Helena Engarås, Karin Gyllerfelt, Annie Johansson, Mac Johansson, Rasmus Larson, Soili Rautanen och Jennie Sundin.

Handledare: Ewa Brodin

Vernissage 18/10 17.00-21.00.  Invägningen börjar 17.00!
Utställningen pågår 18/10 - 28/10.
Öppettider: torsdag och fredag 16.00-19.00, lördag och söndag 12.00-16.00
Plats: Galleri Oro, Karl Johansgatan 146, Vagnhallen Majorna