VÅREN 2015 Skiss och visualisering, 6 hp

Fristående kurser

VÅREN 2015 Skiss och visualisering, 6 hp

Bild: Conny Jakobsson

Skiss och visualisering, 6 högskolepoäng.

På kursen Skiss och visualisering får du lära dig grunderna inom skissteknik och utifrån din egen nivå utveckla detta till ett användbart verktyg i en designprocess. Fokus är på att skissa, utveckla och visualisera produkter och rumsligheter.

Kursen innehåller föreläsningar, men största delen ägnas åt att arbeta med egna skissövningar och att diskutera dessa med de andra deltagarna i kursen.  Du kommer efter att ha gått kursen ha fått en större förståelse för hur, varför och till vem du kommunicerar.

Kursen vänder sig till dig som har grundläggande behörighet för högskolestudier och ett intresse av att utveckla dig inom skiss och visualisering.

Kursplan

Kursperiod
Kursen ges onsdagar 18-21 under vecka 10 tom 17.

Grundläggande behörighet.

Särskilt urval.
Förutom grundläggande behörighet krävs att du lämnar in en skriftlig motivering, max 400 ord till varför du söker kursen och din CV.

Ansökan sker i två steg under perioden 15 september – 15 oktober:

1. Gör en webanmälan på antagning.se samt skickar alla formella dokument som styrker din behörighet till Antagningsservice, 838 72 Frösön (obs, ny adress!). Direktlänk till webanmälan.
  2. Ladda upp din CV och motivering DAP.

För information om hur du loggar in och arbetar i DAP ladda ner Användarguiden som du hittar till höger på sidan.

Har du frågor om ansökan maila din fråga till hdkadmission@hdk.gu.se

Kursansvarig lärare: Christian Strömqvist info@stromqvistdesign.com

Bild: Conny Jacobsson