Studenter

Karl-Johan_Ekeroth_Invoxicated-4_w.jpg
Karl-Johan_Ekeroth_Invoxicated_Studio-14-2w.jpg

Invoxicated

Det här var från början en vanlig skulptur. Skulpturen verkar nu ha blivit hem för någon märklig form av lav. Denna lav har gett skulpturen nya egenskaper, den reagerar nämligen på ljud. När man pratar in i ena änden av skulpturen fångar den upp rösten och förställer den, upprepar den och gör den allmänt konstig. Man kan även se hur laven reagerar på ljudet. Den lyser upp och ändrar färg i takt med att ljudet förändras. På vissa ställen har laven utvecklats till saker man kan trycka och vrida på. Detta gör också att ljudet förändras på olika sätt.
Envoxicated är en lekskulptur för offentlig miljö där barnens röst blir deras främsta lekredskap. Genom att interagera med skulpturen kan barnen på ett lekfullt sätt förändra sina röster.

Info [at] playdesigner.se
+46 702754629